За нас

Ние сме Pet Planet и обичаме Вашето: куче.коте.зайче.или друго любимо животинче.


За нас

🖐 Здравейте! Ние сме млад екип събрани с една обща кауза – “Да направим животните щастливи”. Обединява ни любовта ни към малките ни приятели и страстта ни да се грижим за тях.

🧡 Нашата мисия е да направим животинките ни щастливи. Можем да го постигнем като подсигурим само най-добрите предложения за тях. В нашия екип имаме ветеринарен лекар специалист, който внимателно следи и подбира най-доброто за нашите малки приятели. Стараем се да помогнем на всеки наш клиент спрямо неговия домашен любимец. Ако имате въпроси и затруднения в избора, ние сме винаги налице, за да Ви консултираме. Все пак имаме обща цел – да направим нашите животинки щастливи.

😍 Нашата визия е да създадем общност и семейство онлайн – семейството на Pet Planet. В него ще получите съвети за Вашия малък приятел, фиксирани индивидуални отстъпки за вас, специални месечни промоции и консултация с ветеринарен лекар относно подходящия избор за Вашето животинче. Ще се радваме да се присъедините към нашето семейство ➜ научете повече.


Семейството на Pet Planet - предимства:

Asset 1@3x-8
Asset 2@3x-8
Asset 3@3x-8
Asset 4@3x-8